Vuokrattavat tilat

 

NYT VUOKRATTAVANA: Yli 25.000 m2:n ainutlaatuinen tehdaskokonaisuus 

 

Taalintehtaan teollisuusaluetta aktivoidaan aiemman teollisuustoiminnan päättymisen seurauksena. Alue koostuu laajasta kiinteistömassasta ja miltei täydellisestä infrarakenteesta.

Monipuolisia ja tiloiltaan joustavia toimitiloja, yhteensä n. 22.000 m2, voidaan nyt vuokrata edullisesti. Useimpien hallitilojen vapaa korkeus on 10-12 m, ja niissä on 20-40 tonnin nostokapasiteetilla varustettuja siltanostureita. Iso teollisuushalli (ns. megahalli) on helposti jaettavissa eri itsenäisesti toimiviin osiin, jotka myöskin logistisesti toimivat useiden isojen porttien ja laajojen piha-alueiden ansiosta.

   

Koko rakennusmassaan kuuluu n. 20.000 m2:n kylmää toimitilaa sekä n. 5.000 m2 lämmintä tilaa, josta n. 1.000 m2 toimisto- ja sosiaalitiloja.

Tilakohtaiset tarkemmat pohjapiirustukset sekä tilaluettelon löytyvät erillisen web-sivuston alta. Räätälöimme Teille sopivia toimitilaratkaisuja ja autamme suunnittelussa sekä mahdollisten muutosten toteutuksessa. Tarjoamme toimivia tilaratkaisuja perinteisessä teollisuusympäristössä hyvin kilpailukykyiseen hintaan! Teitä palvelee tj. Göran Eriksson, 040 5454 034.

Vuokrattavat tilat kuvina ja tiedostot joissa lisätietoa vapautumisajat ja pohjakartat. 

Verstas
Verstas
press to zoom
Konttorit
Konttorit
press to zoom
Megahalli
Megahalli
press to zoom
Satamahalli
Satamahalli
press to zoom