Search
  • Järvinen

Huutokauppa


Huutokauppa saatiin kunnialla hoidettua. Väkeä kävi noin 250-300 henkilöä ja huudettavia tuotteita oli noin 500 kpl. Kaikkea ei ehditty huudattaa ja paljon jäi vielä myymättä. Siivousoperaatio jatkuu jotta tiloja saadaan tyhjennettyä vuokraus käyttöön. Seuraava huutokauppa pidetään 18.6 alueella ja siellä tulee olemaan entistä mielenkiintoisempia tavaroita huudettavissa. Seuraa sivuillamme ja Facebookissa sekä Huutokaupat.com sivuilla tulevan huutokaupan tavaroita ja ilmoituksia. Kiitos kaikille mukana olleille!


67 views0 comments
Ota yhteyttä ja kysy lisää, 

Göran Eriksson

+358 40 5454034

Tarvitsetko teollisuustilaa sataman läheisyydessä?

 Welcome to Port of Dalsbruk!

© 2017 by FABRIK 1686. 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Facebook