top of page
Sök
  • Petri Järvinen

Metallialan huutokauppa 27.5


Tilojen siivous on nyt alkanut ja olemme aloittaneet metalliromun sekä irtaimiston myynnin. Osa myydään Huutokaupat.com sivuilla sekä huutokaupalla paikanpäällä 27.5.2017 klo 11:00 alkaen. Jakoavaimesta trukkiin ja kaikkea siltä väliltä! Tästä huutokaupasta on tulossa varmuudella SE ÄIJIEN JA AKKOJEN HUUTOKAUPPA josta kukaan ei voi jäädä pois ja siitä puhutaan pitkään. Nyt kaikki metallimiehet ja työkaluja, laitteita hamuavat henkilöt HUOMIO! Kohta niitä on tarjolla. Odotamme itsekin innolla mitä kaikkea tehtaan uumenista löytyy myytäväksi. Ensimmäiset teräsromut on jo myyty alueelta ja lisää on tulossa myyntiin. Seuraa blogiamme niin pysyt ajantasalla. HUUTOKAUPPA ALUEELLA LAUANTAINA 27.5.2017 KLO 11.00. NÄYTTÖ EDELLISENÄ ILTANA JA LAUANTAI AAMUNA 9.00-11.00. Huutokaupan huudattaa Jyrki Paranko.

https://huutokaupat.com/fi/v/461444


2 764 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page